Saturday, October 17, 2020

Joulupukkitilaus joulupukkitilaukset Tampere Hervanta Pirkkala Kangasala etc (apupukkeja varattu joka vuosi joku) Lempäälä Nokia YlöjärviJoulupukkitilaus joulupukkitilaukset Tampere Hervanta Pirkkala Kangasala etc (apupukkeja varattu joka vuosi joku) Lempäälä Nokia Ylöjärvi joulunaikaan 2020 ;)

Kun on ajoissa sähköpostilla yhteydessä pukkitilauksen kanssa niin saa parhaiten mieluisan pukin lähelle toiveaikaansa savuttomana raittiina jouluntuojana. Olkaa hyvä pukkikuvia Ratinasta 2019 jouluaattona:
Savuton, raitis pukki omalla porolla pikkujouluihin erikseen tapauskohtaisesti hinnoitellen ja jouluaatoksi aattohinta 85 euroa klo 13:30 saakka, loppuilta aattona 90 euroa käteisellä pukkisäkin luovutuksen yhteydessä

Taajamien ulkopuolelle tapauskohtainen hinta etäisyyksien mukaan. Laita tarkka osoite niin katsotaan pukkihinta ja aika yhdessä sähköpostin kautta. Ok?

Joulupukki Tampere päivystää sähköpostinsa kautta 

Joulupukkipalvelu@gmail.com 

Puhelin 044-3380291 whatsup lähinnä viimehetken tarkisteluihin aaton alla jos jtkn äkkinäistä esim ajoreitillä kolari tmv, että hieman joutuu aikataulussa tinkimään tmv varten, sekä kun pukkisoittoa varten kun liki hollilla että joku tulisi vastaan opastamaan oikealle ovelle.
Toimimme myös pikkujoulupukkina Tampereen talousalueella ja kauemmaksikin kun hinta on oikea käteisellä ennen pukkipalvelua.--------------------------------------

Joulupukkitilaus Tampere Pirkanmaa:-------------------------------------------------------

No comments: